LÅT MILJÖRENT GÖRA JOBBET!
 

Vi har stor erfarenhet och välutvecklade rutiner för att utföra flyttstädning! Faktum är att vi årligen utför över 850 sådana i Göteborgsområdet, både åt företag och åt privatpersoner. Vi har ett sammansvetsat team av medarbetare som endast arbetar med denna typ av städning. De har ett mycket stort kunnande och ett effektivt arbetssätt. Det gör att vi kan hålla mycket konkurrenskraftiga priser!

 

FLYTTSTÄDNING ÅT FÖRETAG
 

Miljörent i Göteborg AB hjälper gärna företag med flyttstädningen, oavsett om det handlar om små eller stora lokaler, och oavsett om det är kontor, butik, industri, lager eller något annat. Om det i samband med flytten behövs någon särskild insats som golvvård eller kanske sanering, så fixar vi givetvis det! Garanti, fin service och trevligt bemötande ingår i det priset!


För kontakt och prisförslag: fyll i formuläret här intill!
Nämn gärna önskat städdatum om du känner till det.
Tänk på att dagarna kring månadsskiften blir vi fullbokade lång tid i förväg.
Eller skicka epost till oss!

Är det brådskande?
Ring oss direkt på mobilen: 0760253965 (eller ännu hellre skicka sms)

 


FLYTTSTÄDNING ÅT PRIVATPERSONER
 

För att få ett prisförslag fyller du enkelt i vårt formulär så svarar vi dig snart. Glöm inte att skriva på vilken ort du bor, antal kvadratmeter för boendeyta och kvadratmeterna för eventuell biyta samt annan information som du tycker kan vara relevant (höga eller spröjsade fönster, många pälsdjur etc). Och du, det utförs med garanti! Vad som ingår i standardpriset för en flyttstädning ser du i denna pdf-fil. Om du är berättigad till skattereduktion så innebär det i praktiken att du får en faktura på halva arbetskostnaden. Tänk på att taket för skattereduktion nu är sänkt till 25000 kr på årsbasis. Undantaget är personer över 65 år som fortfarande är berättigade till 50000 kr. (läs mer på skatteverkets sida) Tack vare det populära RUT-avdraget är det idag billigt för privatpersoner att låta proffs ta hand om flyttstädningen. Kom ihåg att det är du som privatperson som själv måste ta reda på om du är berättigad till RUT-avdrag, det kan inte vi göra. När det gäller städning åt dödsbon så kan man inte få RUT-avdrag på en avliden person. 
 

VISNINGSSTÄDNING
 

Om du ska sälja din bostad så kanske du behöver hjälp med städning inför styling, fotografering och visning. Detta gör vi gärna åt dig! Eftersom kundernas önskemål kan se väldigt olika ut när det gäller den här typen av städning så brukar vi inte lämna ett fast pris i förväg, utan vi arbetar på löpande timdebitering. Anlitar du oss sedan även till din flyttstädning så ger vi dig självklart ett lägre pris än vårt ordinarie listpris!

Lycka till med flytten!