Västsvenska flyttbyrån

Miljörent är experter på flyttstädning, men ibland får vi frågan om vi även kan ombesörja bohagsflytten. Vi har valt att inte ge oss in i den branschen. Däremot så kan vi varmt rekommendera en ypperligt duktig flyttfirma som vi har ett nära samarbete med och som definitivt kommer att göra dig nöjd. 

Västsvenska Flyttbyrån AB
vsflyttbyran.se
info@vsflyttbyran.se
0721-55 55 88 (Jour)


Västsvenska flyttbyrån drivs av Kim Magnusson och hans partner Andreas Wallin. De har över 20 års erfarenhet av flyttransporter. Det är ett företag som täcker alla dina behov inom transport. Om det är pallgods, flytt av bohag eller kontor, stort som litet, långdistans eller nära. Deras vision är trygghet och perfektion för dig som kund.
Deras målsättningen är att skapa en korrekt arbetsmiljö. De tror på att ärlighet varar längst. Att ha dolda kostnader eller saltade fakturor finns inte i Kim och Andreas värld. De vill forma ett flyttbolag med rutin, trygghet och perfektion som ledord. Ärlighet, prisvärdhet och ett stort hjärta är det de har med sig. De vill vara din pålitliga Flyttexpress och Transportör!
Fråga Västsvenska Flyttbyrån om en offert samt råd och vägledning kring din flytt!